Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu çok eleştirildi, yeni seçimini hayranları çok beğendi!

İrem Helvacıoğlu çok eleştirildi, yeni seçimini hayranları çok beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri ile birlikte kariyerinde zıplama yaptı. Oyuncu, böyle önemli bir projeden sonra Eflatun isimli bir filmde yer aldı ve pandeminin ilk dönemlerini de dinlenerek geçirdi.

2020-2021 sezonunda Seni Çok Bekledim isimli klişe bir dizi ile ekrana dönen Helvacıoğlu’na hayranlarından büyük sitem vardı. Hem klişe bir diziyi kabul etmesi hem de Özcan Deniz ile partner olmasından rahatsız olan birçok dizi hayranı, sosyal medyadan oyuncunun seçimlerini eleştirdi.

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu ikilisini pek de onaylamayan genç oyuncunun hayranları, diziye de o kadar ilgi göstermedi. Zaten Star TV’nin büyük tanıtımlar yaptığı Seni Çok Bekledim sadece 13 bölüm ekranda kalabildi.

İrem Helvacıoğlu çok eleştirildi, yeni seçimini hayranları çok beğendi! 7

İrem Helvacıoğlu bu eleştirilerden sonra hayranlarının beklentilerini karşılayan yeni seçimiyle ise övgü aldı. Hem Seçkin Özdemir gibi yaşça daha uygun ve uyumlu olabileceği bir partnerle ekrana dönecek olması hem de polisiye ile eğlenceli bir araya getiren dizinin konusu hayranları memnun etti.

İrem Helvacıoğlu hayranları, Seni Çok Bekledim defterini çoktan kapattı ve oyuncunun yeni dizisine kilitlendi. İki zıt karakterin eğlenceli ve polisiye olaylarla dolu hikayesi 20 Haziran Pazar günü başlıyor. Baş Belası isimli atv dizisinin yüksek bir ilgi görmesi bekleniyor.