Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonu öncesi Oktay Kaynarca kararını verdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonu öncesi Oktay Kaynarca kararını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin çok sevilen mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ilk 6 sezonu ile milyonları peşinden sürüklemeyi başardı.. Şimdiye kadar 197 bölümü yayınlanan dizinin 6. sezonundan geriye sadece 2 bölüm kaldı.

Dizi hayranları şimdiden yeni sezonun heyecanını yaşamaya başladı. Bu heyecanın altında yatan neden ise her sezon başında hikayede yaşanan önemli değişimler ve bu değişiklikler sonrasında heyecanın daha da artması gösterilebilir.

İstikrarı ile dillere destan olan EDHO’da şimdi de 7. sezonda neler olabileceğine yönelik çeşitli değerlendirmeler sosyal medyada hayranlar tarafından yapılıyor.  Ancak 7. sezonda neler yaşanacağına dair detaylar bir sır gibi saklanıyor. Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz Oktay Kaynarca da dizi ile yoluna devam ettiğini duyurdu.

Katıldığı bir davette kameralara konuşan oyuncu, pandemi nedeniyle mekanlara gidememenin verdiği rahatsızlık sonrası, yeniden dostları ile buluşmaktan çok memnun olduğunu söyledi. Oyuncu, “Yaşasın hayat ne güzelmiş” diye konuştu.

Dizinin 6 sezonluk performansı için, “Güzel sezonlar yaşadık, güzel şeyler yaptık” diyen Oktay Kaynarca, 7. sezonda da dizide yer almaya devam edecek.

Kaynarca, “Önümüzdeki sezon devam edeceğiz” diyerek dizideki yolculuğunun süreceğine vurgu yaptı.