Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi reytingden sonra bir noktada daha patlama yaptı!

Kardeşlerim dizisi reytingden sonra bir noktada daha patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisi 18. bölümü ile birlikte ilk sezonu tamamlıyor. Genç oyuncular ile tecrübeli isimlerin bir arada yer aldığı dizinin dram dolu hikayesi büyük beğeni topladı. Genç oyuncuların enerjisi ve yüksek uyumları hikayenin de sevilmesi ile birleşince Kardeşlerim adeta bu sezonun patlama yapan dizilerinden birisiydi.

Tüm kişiler kategorisinde zaman zaman Gönül Dağı dizisinden birinciliği bile alabilen Kardeşlerim, büyük çıkışını sadece reytinglerde sağlamadı. Aynı zamanda sosyal platformlarda da çok konuşulan ve büyük etkileşimler elde eden dizinin Youtube kanalı da kısa bir süre içinde 1.5 milyon aboneye yaklaştı.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim dizisinin genç oyuncuları daha çok dikkat çekiyor… Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Gözde Türker, Damla Su İkizoğlu gibi isimler son dönemin öne çıkan gençleri oldu…

Kardeşlerim dizisi reytingden sonra bir noktada daha patlama yaptı! 7

Kardeşlerim dizisinin bu gençlik enerjisi youtube kanalında bir anda zıplamasını sağladı. Gençlerin yoğun şekilde bulunduğu youtube ortamında Kardeşlerim dizisi henüz 7 aydır bulunuyor. Ancak bu kısa süreye büyük başarılar sığdırıldı. 8 Aralık 2020 tarihinde açılan Youtube kanalı 7 ay içinde 625 milyondan fazla görüntülenme aldı.

Dizinin oyuncularının Youtube’dan gönderilen 1 Milyon abone plaketi için buluşan oyuncular bir hayli mutluydu… Bu videonun da 10 saat gibi kısa bir süre içinde 1 milyon izlenmesi oldukça anlamlıydı.

Dizi oyuncuları youtube’dan gelen bu başarı plaketi ile bir hayli mutlu oldu ve şevkleri daha da arttı.