Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz veda ederken, bir ünlü isim de temelli gidiyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz veda ederken, bir ünlü isim de temelli gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde veda vakti yaklaştı. Dizinin 6. sezonunun bitmesine 2 bölüm kaldı. En son 197.bölümü geçtiğimiz Salı günü yayınlanan dizinin yaz arası verecek olması hayranlarını üzüyor…

Oktay Kaynarca’nın Hızır Çakırbeyli karakteri ile yine fenomen olduğu dizinin 200. bölümde sezon finali yapması bekleniyordu. Ancak alınan son karar gereği, sezon finali 1 hafta erkene çekildi. Böylece 199. bölümde veda edecek olan EDHO hayranları son iki bölümü izleyebilecek.

198. yeni bölümü 8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin bu yeni düzenleme sonrası 15 Haziran Salı günü 199. bölümü ile ara vermesi bekleniyor.

Dizinin finalinde bir ayrılık yaşanacağı da ortaya çıktı. Ali İpin, Rıdvan karakteri ile hikayeye dahil olmuştu. 21 Aralık 1955 Ankara doğumlu olan oyuncu, konuk oyuncu olarak katıldığı diziye vedaya hazırlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz veda ederken, bir ünlü isim de temelli gidiyor! 7

Dizinin bugüne kadar elde ettiği müthiş başarının altında hem hikaye hem kadro hem de prodüksiyon noktasındaki istikrar gösteriliyor. Dizinin kemik bir izleyicisi var ve her sezon hikayedeki değişiklikler ile bu kemik kadro korundu… EDHO, 7. sezona 200. bölümü ile başlayacak ve yine hikayede önemli değişimler yaşanacak. Dizinin 7. sezonunun çok heyecanlı olacağına yönelik Oktay Kaynarca’nın sözleri de yeni dönemin bambaşka olacağını anlatıyor.