Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti, Ozan Akbaba yeni projesini buldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti, Ozan Akbaba yeni projesini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakteri ile çok sevildi. Oyuncu bu rolüyle de hayranlarının aklına yazdığı isimler arasına katıldı.

Dizinin yedinci sezonu öncesinde yaşanan yapımcı ile yayıncı kanal arasındaki kriz sonrasında proje iptal edildi. Ozan Akbaba ise bu gelişmelerin ardından kendisini yeni projelere hazırlamaya başladı.

Yaz döneminde Anka isimli sinema filminde başrolde yer alan oyuncu, yeni bir hikaye için de anlaşmasını yaptı. Ozan Akbaba, içinde bulunmaktan büyük keyif aldığı bir başka sinema projesi için çalışmalara başladı.

Karabağ Zaferi isimli sinema filmi için yapımcı Müşvik Guluzade ile anlaşan oyuncu, farklı bir rolde hayranları ile buluşacak.

Anka isimli sinema filmini de aynı yapımcı ile yürüten Ozan Akbaba, yapımcısı ile birlikte Azerbaycan’a gitti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu ziyaretin bir sinema filminin hazırlıkları için olduğunun ortaya çıkması Azerbaycan’da da sevinçle karşılandı.

Karabağ Zaferi isimli sinema filmi için büyük bir bütçe ayıran Müşvik Guluzade’nin Ozan Akbaba ile işbirliği içinde olması da sevindirici bir gelişme olarak öne çıktı.

Ünlü oyuncu, Azerbaycan’da bazı ziyaretlerde bulundu ve bölge halkı ile buluştu.

2022 yılında Anka filmi vizyona girecek. Karabağ Zaferi’ni anlatacak olan yeni filmin çekimlerinin de yine gelecek yıl yapılacağı belirtiliyor.