Ana sayfa Dizi Fragmanları Misafir dizisinde herkesin hayatı alt üst olacak!

Misafir dizisinde herkesin hayatı alt üst olacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında geçen hafta başlayan ve ilgi de gören Misafir isimli dizinin ikinci bölümü 18 Kasım perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümünün nasıl sonuçlar alacağı şimdiden merak konusu oldu.

Camdaki Kız, Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova gibi önemli yapımların yayınlandığı perşembe akşamları Misafir isimli dizi de ilginç konusu ile izleyicilerin dikkatini çekebilecek bir yapım görüntüsü çizdi. İkinci bölümde şayet dizinin reytingleri artarsa bu durum gelecek adına da umut verici bir adım olarak görünecek.

Hazal Kaya’nın Gece isimli travmatik bir geçmişi olan karaktere hayat verdiği Misafir dizisinin 2. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ise şöyle:

Güneş, Erdem’e olan minnetini nasıl geri ödeyeceğini bilemez. Erdem ise Güneş’e çocukların bakıcısı olmayı teklif eder. Güneş’in misafirlikten çıkıp evin bir bireyi haline gelmesi en çok Betül’ü rahatsız eder.

Güneş’in geçmişini araştıran Giray ise Gece’nin geçmişinden bir tehlikeyi Erdem’in evine misafir eder. Herkesin düzenini altüst edecek bu misafir kimdir?