Ana sayfa Sosyal Medya Kasaba Doktoru dizisinin başrolü Ozan Akbaba, felaket sonrası isyan etti!

Kasaba Doktoru dizisinin başrolü Ozan Akbaba, felaket sonrası isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasaba Doktoru isimli TRT1 dizisinde başrolde yer alan Ozan Akbaba, ikince sezonun ortalarında dizinin final yapması ile ekranlara ara verdi. Ünlü oyuncu, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta üst üste yaşanan 2 büyük deprem felaketinin ardından ise sosyal medya hesabı üzerinden hem görüşlerini paylaştı hem isyan etti hem de yardım isteyenlerin paylaşımlarının daha geniş kitlelere yayılması için hesabından paylaşımlarda bulundu.

Ozan Akbaba, dikey yapılaşmanın kendisini her zaman ürküttüğünü ve uygun alanlarda müstakil ve en fazla 3 katlı yapılaşmanın daha uygun olabileceği düşüncesini ifade etti. Depremde binaların çok kısa süre dayandığı ve hemen çöktüğü ile ilgili video paylaşımında da bulunan oyuncu, “Sadece 10 saniye dayanmış” diye yazdı.

10 ili kapsayan ve 14 milyona yakın insanı etkileyen bu deprem felaketinde organizasyon eksiklerine de isyan eden oyuncu, bunun çok üzücü olduğunu dile getirdi.

Ozan Akbaba bu eksikliği şöyle ifade etti: “İşin bir üzücü yanı da üzüntünü dile getirip, daha pratik yöntemlerle, daha doğru organize olunmalıydı ve geç kalındı diyorsun, keşke Allah yardımcımız olsun demek zorunda kalmasak artık diyorsun ve verilen cevap; “siyaset yapma, halkı galeyana getirme”. Üzül üzül bitmiyor…”

Kasaba Doktoru dizisinin başrolü Ozan Akbaba, felaket sonrası isyan etti! 8

Gelişmelere çok üzüldüğünü anlatan Ozan Akbaba’nın bir başka isyanı ise uzun yıllar arama kurtarma faaliyetleri içinde bulunan ve AKUT’u kuran Nasuh Mahruki’nin deneyimlerinden neden yararlanılmadığı şeklinde oldu.

Ünlü oyuncu, AKUT’tan siyasi baskılarla ayrılmak durumunda bırakılan Nasuh Mahruki’yi hatırlatarak, şöyle yazdı:

“Biz galiba tecrübe denen birikime çok güvenmiyoruz. Neden Nasuh Mahruki gibi yıllarını bu tip olaylarla geçirmiş ve servet gibi tecrübe kazanmış kişiler sahalarda hatta saha yönetimlerinde olmaz ki?”

Kasaba Doktoru dizisinin başrolü Ozan Akbaba, felaket sonrası isyan etti! 9