Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için çok akıllı karar alındı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için çok akıllı karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her sezon başlangıcında atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da çok önemli gelişmeler yaşanır. Ekibe yeni isimler katılır, yeni karakterler ile yeni hikaye izleyicileri kendisine çeker. Atv’nin 6 sezondur reytingleriyle memnun olduğu dizinin yedinci sezonu da yine çok akıllıca bir karar ile dikkat çekiyor.

Dizinin hikayesinde Oktay Kaynarca kadar etkili bir başka usta ismin daha yer alması için yapılan görüşmeler sonrasında Uğur Yücel ile anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Dizinin yedinci sezon sürprizi olan Uğur Yücel, şimdiden hayranları heyecanlandıran bir isim oldu.

Dizinin çekimlerinin atv yönetimi ile olan sorunlar nedeniyle henüz başlamamış olması bir olumsuzluk oluşturmuştu. Ancak Uğur Yücel isminin ortaya çıkması bu olumsuz havayı dağıttı. Geçen sezon Kırmızı Oda’da yer alan ünlü oyuncu, kısa süre kalmasına rağmen iz bırakmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için çok akıllı karar alındı! 7

atv yönetimi ile sorunların çözülmesinin ardından dizi ekibinin sete çıkarak çalışmalara başlaması bekleniyor. Uğur Yücel’in hikayedeki rolü ve konumu da şimdiden merak konusu olmaya devam ediyor.

Çeşitli isimlerin veda ettiği diziye böyle etkili bir ünlü ismin katılması ilginin artarak devam etmesini sağlayacaktır. Yedinci sezonda hikayenin çok değişmesi bekleniyor.

Ayrıca Ozan Akbaba ile ilgili ayrılık iddiaları da ortaya atılmıştı. Ancak oyuncu rolüne devam edeceği mesajını vererek hayranlarının içini rahatlattı.