Ana sayfa Sosyal Medya EDHO’nun genç yıldızı Yalçın Hafızoğlu, sosyal medya çılgını ünlüleri adeta ders verdi!

EDHO’nun genç yıldızı Yalçın Hafızoğlu, sosyal medya çılgını ünlüleri adeta ders verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya günümüzün gerçeği. Ancak bazı ünlü isimler var ki, her anlarını, yaptıkları hemen her şeyi bu alanda paylaşmaktan sakında görmüyor. Son yılların dikkat çeken genç oyuncularından Yalçın Hafızoğlu da sosyal medyada hesapları bulunan bir isim.

Instagram’da 100 bin kişi tarafından takip edilen oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle birlikte tanındı. Canlandırdığı Hızır Ali karakteri ile ilgi gören oyuncu, birçok gençten farklı olarak instargam hesabında çok aktif paylaşımlar yapmıyor.

Kimi hayranları bu durumdan rahatsız olduklarını, daha fazla paylaşım yapmasını beklediklerini ifade etse de genç oyuncu bu konuda biraz temkinli… Dizi TV programına konuşan Yalçın Hafızoğlu, sosyal medyaya bakışı ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Çok göstermek üstüne bir hayat oldu ya… Her şeyi gösteriyoruz, her şeyi anında yaşıyoruz. Yorum yapıyoruz, fotoğraf paylaşıyoruz. Bunu yapalım, yapmayalım değil. Zaten insan sosyal bir varlık, ilişki kurdukça değerleniyor. Ama bazen yapmaktan vazgeçiyoruz. Sadece o göstermek için yapılır bir hale geliyor. Bu sefer de yavanlaşıyor. İçi boşalıyor. Ben bunun karşısındayım. Bununla da yarışmıyorum, her gün akılımın bir köşesinde bunu göstermem lazım gibi bir şey de yok. Biraz akışına bıraktım.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki karakteri nedeniyle sokakta da büyük ilgi görmekte olan oyuncu, hayranlarının sevgisini kazandı. Gelecekte vampir karakterini canlandırmayı istediğini belirten Hafızoğlu, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Hızır Ali’den sonraki işimin en az bu iş kadar kaliteli olmasını isterim” diye belirtti.