Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kritik karar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kritik karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayranları heyecanla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonunu bekliyor. Ancak dizide yaşanan bazı sıkıntılar çekimlerin gecikmesine neden oldu…

atv ile dizinin ekibi arasında bir sorun yaşandığına yönelik olarak Birsen Altuntaş’ın iddiaları devam ediyor. Dizi ekibinin bu hafta atv yönetimi ile sorunları görüşeceğine yönelik yeni bilgiler geldi.

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizinin ekibiyle atv arasında nasıl bir sorun olduğuna yönelik detay bulunmuyor. Ancak dizi hatırlanacağı üzere geçmiş yıllar Raci Şaşmaz’ın yapımcılığında devam ediyordu. Şaşmaz’ın yaşadığı mali sorunlar sonrasında atv yönetimi dizinin haklarını satın alarak bir iç yapım noktasına taşımıştı.

Ekip ile kanal yönetimi arasında bu hafta yapılacak olan görüşmelerin çok önemli olduğu ifade ediliyor. alınacak kararlar dizinin geleceği için büyük önem taşıyor.

Oktay Kaynarca, ay sonunda çekimlerin başlayacağını söylemişti. En iyi ihtimal ile dizinin Ekim sonunda yeniden izleyici ile buluşması bekleniyor. Yeni sezonda Uğur Yücel ise yeni sürpriz başrol olarak diziye katılacak.