Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bir değil iki ünlü isim geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bir değil iki ünlü isim geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibinin bir araya gelerek yeni sezon çekimlerinin başlaması bekleniyor. Ay sonunda dizide çekimler başlayacak ve Ekim ayı içinde de yedinci sezonun izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda önemli ayrılıklar yaşandı. Merhume Sabina Toziya’nı vefatı öncesinde ayrıldığı projeden ayrıca, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Pelin Akil, Hüseyin Avni Danyal, Ali Sürmeli, Ali İpin gibi önemli isimler peş peşe ayrıldı.

Altıncı sezonun ardından dizide büyük yenilikler yaşanması bekleniyordu. Haberler bir bir gelmeye başladı. İlk olarak Raci Şaşmaz’ın Uğur Yücel ile anlaştığı ortaya çıkmıştı. Bu haber dizinin hayranlarını çok memnun etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bir değil iki ünlü isim geldi! 8

İkinci büyük transfer de ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Levent Ülgen, yeni sezonda atv dizisinin kadrosunda yerini alacak.

Onur Tan’ın yönettiği ve bugüne kadar da büyük bir istikrar gösterisi sunan dizinin yeni sezonda bir değil iki önemli oyuncuyu transfer ettiği ortaya çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bir değil iki ünlü isim geldi! 9

Bugüne kadar birbirinden çok farklı rollerde izlediğimiz ve karakter yaratma ustası olarak bilinen Levent Ülgen, 1962 Konya doğumludur. Uzun yıllardır sektörde yer alan usta oyuncu, en son yine bir atv dizisi olan Gençliğim Eyvah’ta izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Dizinin hem hikayesinde önemli yenilikler bekleniyor hem de yeni karakterler için yeni oyuncularla anlaşma yapılması bekleniyor.