Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Fox TV dizisi İmkansız’ın hikayesi çok ilgi çekici!

Yeni Fox TV dizisi İmkansız’ın hikayesi çok ilgi çekici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezonun yeni dizilerinden birisi de İmkansız… Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrolünde yer aldığı dizinin hazırlıkları sürerken, hikaye hakkındaki detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Netflix’te yayınlanacak olan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi ile setlere yeniden dönen Hazal Kaya, televizyon ekranına da 3 yıllık aranın ardından geri dönüş yapacak. Oyuncu, Gece isimli karakteri canlandıracak. Medyapım imzalı olan dizinin hikayesinden bazı detayları Birsen Altuntaş yazdı.

İsim değiştirmesi de beklenen dizide Buğra Gülsoy, Erdem karakterini canlandıracak. 3 çocuğu olan Erdem karakteri polistir. Eşini kaybettiği için çocuklarına tek başına bakan Erdem, tesadüf eseri Gece karakteri ile tanışacak.

Geci gizemli bir kadın ve Erdem ile tanışmaları da köprüden atlaması sonrasında gerçekleşecek. ikilinin tanışması ile birlikte hikaye de başlayacak.

İntihara teşebbüs eden Gece karakterine yardım eden Erdem, onu evinde misafir edecek. Ancak Gece karakteri hafızasını kaybetmiş rolü yapmasına rağmen, her şeyin farkında olacak.

Erdem ve 3 çocuğu için Gece ile birlikte yeni bir yaşam başlayacak.