Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için arka planda kıyamet kopuyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için arka planda kıyamet kopuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv’de 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi büyük bir kriz ile karış karşıya kaldı. Dizinin yedinci sezonu öncesinde yapımcı BVB Yapım ile atv’nin anlaşması üzerine çekimler başlamıştı.

Dizinin ekibine 12 yeni isim katıldı ve hikaye de çok değiştirildi. Sonra da ekip 200. bölüm için kamera karşısına geçti. Dizinin yayınlanması beklenirken ortaya sözleşme krizi çıktı. Yapımcı ile yayıncı kanal arasında sözleşme imzalanamaması nedeniyle dizi askıya alındı.

Herkes Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a ne olduğunu merak ediyor. Oktay Kaynarca ve bazı oyuncular da ayrılık mesajlarını sosyal medyadan paylaşınca dizi hayranları için büyük şok oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son durumu konusunda Oktay Kaynarca önemli bilgiler verdi. Oyuncu, kendisinin bir taraf olmadığını hatırlattı ve şöyle konuştu:

“Bana sormayın, herkes bana soruyor. Haklısınız ama bu konuyla ilgili cevap verme yetkim ve bilgim yok. Ben taraf değilim bu iş ile ilgili. Bunun cevabını verecek olan ben değilim. O yüzden maalesef sizin sorularınızı cevaplayamıyorum.”

Dizinin çekimlerinin durduğunu ifade eden oyuncu, “Şu anda çekim yok. Çekilmeyeceği doğrultusunda bir bilgiye sahibiz. Devam etmeyeceği doğrultusunda bilgiye sahibiz. Ama bütün bildiklerimiz bundan ibaret” açıklamasında bulundu.

Sorunun ne olduğu konusunda ise ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı: “Bu benimle alakalı değil. Oyuncularla ve çalışanlarla ilgili bir durum değil.”

Oktay Kaynarca, dizinin büyük bir hayran kitlesi olduğu ve kendisine nasıl mesajlar iletildiği şeklindeki bir soruyu da kısaca şöyle yanıtladı: “Kıyamet kopuyor, başka bir şey söyleyemem.”

Oyuncu, bu ifadesiyle hayranlarının sosyal medyada kendisine mesajları ile çok büyük baskılar yaptığına yönelik bir detay vermiş oldu.