Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için bomba bir transfer iddiası!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için bomba bir transfer iddiası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda’dan sonra Uğur Yücel’in ismi çok iddialı atv dizisi için geçiyor! atv ekranında salı günleri yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili bazı iddialar son dönemde arttı. Diziye yeni katılacak isimler arasında da Uğur Yücel’in adı geçiyor.

Usta aktör geçen sezon Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. Son dönemde bir süre ekranda görünmeyen Uğur Yücel, hem Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olmuş hem de Fatma isimli Netflix dizisinde rol almıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için bomba bir transfer iddiası! 7

Uğur Yücel’in isminin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için geçtiğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. atv’de yedinci sezona hazırlanan dizinin ay sonunda sete çıkması bekleniyor.

Ozan Akbaba’nın hikayeden ayrılabileceği iddiaları da ortalıkta dolaşırken, yeni sezondaki yenilikler de çok merak ediliyor.

Dizinin ekibi ile atv yönetimi arasında bir sorun olduğu yönünde iddialar da var. Bu sorun nedeniyle de çekimlerin geciktiğine yönelik bilgiler iddia olarak aktarılıyor.

Oktay Kaynarca ise yakında sete çıkarak çalışmalara başlayacaklarını ve yedinci sezonu çok merak ettiğini söyleyerek heyecanı artırdı.