Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine yeni esrarengiz bir karakter geliyor!

Yasak Elma dizisine yeni esrarengiz bir karakter geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin yeni sezonu için izleyiciler heyecanla pazartesi akşamını bekliyor. 13 Eylül’de 111. bölümü ile birlikte Yasak Elma beşinci sezona başlayacak. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni döneminde hikayenin nasıl gelişeceğini izleyiciler merak ediyor.

Kendisi ile dalga geçen bir dizi olarak öne çıkan Yasak Elma’dan geçen sezon önemli isimler ayrıldı. Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç yeni sezonda ekranda olamayacak. Ancak onların boşluğunu dolduracak çok etkili isimler de hikayeye dahil oldu.

Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Ece Dizdar ve Yasmin Erbil isimleri dizinin yeni transferleri olarak bir süredir haberlere konu oluyor. Bu 4 ismin yanı sıra esrarengiz bir karaktere hayat verecek yeni bir oyuncu ile daha anlaşma yapıldı.

Yasak Elma dizisine yeni esrarengiz bir karakter geliyor! 7

2001 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Erdal Bilingen’in Yasak Elma ile birlikte dizilere döneceği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş bu transferi duyurdu. Çetin karakterine hayat verecek olan Erdal Bilingen, Kumru karakterinin etrafında dolanan birisi olacak.

Kumru’nun babası Doğan’a kızı hakkında bilgiler verecek olan Çetni karakteri, hikayenin esrarengiz isimlerinden birisi olacak. Çağatay ile Kumru arasında yaşanacak olan yasak aşkın Yıldız’ı nasıl etkileyeceği de merakla bekleniyor.

Erdal Bilingen, bugüne kadar farklı yapımlarda rol aldı. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Behçet olarak hatırlanan oyuncu, Doksanlar dizisinde ise Orhan karakterine hayat verdi. Oyuncunun bir başka akılda kalan dizisi ise Tevfik karakterini canlandırdığı Kırgın Çiçekler oldu.

Erdal Bilingen en son 2018 yılında Bir Litre Gözyaşı dizisinde rol almıştı. Oyuncu 3 yıllık aranın ardından yeniden setlere dönüş yaptı.