Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine bela olacak bir dizi var!

Masumlar Apartmanı dizisine bela olacak bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı isimli dizi, ikinci sezonu ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun’un başrollerinde yer aldığı diziye yeni bir karakter daha geliyor.

Aslıhan Gürbüz, zaten izleyicisi olduğu diziye Ceylan karakteri ile katıldı. Oyuncu, yeni bölümlerde hikayede kendini gösterecek ve Han ile Rüya arasına girerek olayların karışmasına neden olacak.

Masumlar Apartmanı dizisinde bu önemli gelişme yaşanırken, bir başka önemli konu ise atv’de yaşanıyor… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan kanalın net olarak vazgeçtiği ve geri dönüş olmayacağını anlatan bir karar alındı. Destan isimli yeni dizinin salı akşamları yayınlanacağı duyuruldu.

23 Kasım Salı akşamı ekranda müthiş bir yarış başlayacak. Masumlar Apartmanı, bu sezon birinciliği kimseye kaptırmadı. Çünkü karşısında geçen sezon yarış halinde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yoktu…

Masumlar Apartmanı dizisine bela olacak bir dizi var! 7

TRT1 dizisi için artık karşısında çok güçlü bir Destan dizisi var ve birincilik artık garanti değil. atv’nin yayın tercihi Fox TV’de iyi bir çıkış yapan Evlilik Hakkında Her Şey’in durumunu da etkileyebilir.

Destan şayet bu iki yapımdan da seyirci çeker ise bu durum reyting rekabetini çok farklı bir noktaya taşıyabilir.

Masumlar Apartmanı ile Destan arasında yaşanacak birincilik rekabeti de salı akşamlarrının ateşini bir hayli yükseltecek.