Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisini üzecek sezon finali kararı! Bir de veda gündemde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisini üzecek sezon finali kararı! Bir de veda gündemde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin finaline kısa bir süre kaldı! Sezona geç başlayan dizinin 200. bölümde final yapacağı konuşuluyordu ama bu durum da değişti!

6.sezonu ekranlara gelen ve Oktay Kaynarca’nın Hızır Çakırbeyli karakteri ile başrolde yer aldığı dizi, bu sezonda da pek ayrılığa, aksiyon ve macera dolu olaylara sahne oldu. 7. sezonda da devam edeceği, dizinin sezon finali yapacağının açıklanmasıyla bir kez daha ortaya konulmuş oldu.

Ancak dizinin müdavimleri, 200. bölümde sezon finali yapılmasını bekliyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre dizinin sezon finali bir bölüm öne alındı!

Yani 199. bölümde final yapacak. 8 Haziran Salı akşamı 198. bölümü yayınlanacak olan dizinin bir sonraki hafta 15 Haziran’da sezon finali ekrana gelecek.

6. sezonunda yeni hikaye kurgusu ve yeni isimlerle yoluna devam eden yapıma bir ismin de veda edeceği öğrenildi.
Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın başrollerinde yer aldığı diziye 2021 yılında Sabina Toziya, hastalık nedeniyle veda ederken, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik ve Savaş Yıldırım da ayrılan karakterler arasındaydı.

Eylül sezonunda 200. bölümü ile 7. sezona başlayacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finaline doğru, diziye konuk oyuncu olarak katılan Ali İpin’in de veda edeceği öğrenildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisini üzecek sezon finali kararı! Bir de veda gündemde! 7

Usta Oyuncu Ali İpin, dizide Rıdvan karakterine hayat veriyordu. Mayıs ayında diziye dahil olan oyuncu, Rıdvan adıyla gizli işler çeviren Rado karakterini oynuyordu.