Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca için Ben Bu Cihana Sığmazam projesi öğretici bir deneyim oldu!

Oktay Kaynarca için Ben Bu Cihana Sığmazam projesi öğretici bir deneyim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca hem bir yapımcı hem de başrol oyuncusu olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle zorlu bir sürecin içinde bulunuyor.

Geçen sezon ‘ekranın lokomotifi olacak’ diyerek çok iddialı sözlerle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine başlayan Oktay Kaynarca, ilk başlarda izleyicilerden çok iyi geri dönüşler almış olsa da daha sonra hikayeyi yeterince iyi bulmadıklarını söyleyen önemli bir izleyici grubu diziye olan desteğini çekmişti.

Ben Bu Cihana Sığmazam projesi ilk sezonda yine de çok başarılı işlere imzasını attı ve ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleriyle de ikinci sezonda da devam etme hakkını kazandı.

atv’nin başarılar beklediği Ben Bu Cihana Sığmazam dizi projesi ikinci sezona farklı bir anlayış ile başladı. Her şeyden önce Oktay Kaynarca ortakları ile yapımcılık noktasında bir ayrılık yaşadı.

Tek başına dizinin yapımcısı olarak büyük bir sorumluluğun da altına giren ünlü oyuncu, yeni isimlerle güçlendirdiği dizinin ikinci sezonundaki reyting sonuçlarından çok da memnun olmasa gerek.

Ortalamanın biraz altında gerçekleşen reytingler ile devma eden Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ikinci sezonda beşinci bölüm geçtiğimiz salı akşamı yayınlandı.

Önceki haftalara göre reytinglerde bir yükseliş dikkatleri çekiyor. Özellikle tüm izleyici gruplarında da bu yükselişin yaşanmış olması önemli bir nokta.

Dizinin geçen sezonki reytinglerine ulaşamasa bile 4’lü seviyelerin üzerine çıkarak devam etmesi projenin geleceği için önemli bir eşik olarak gözüküyor.

Oktay Kaynarca ise hem başrol sorumluluğunu sırtlamaya devam ediyor hem de dizinin yapımcısı olarak maddi konularda sıkıntı çıkmamasına çalışıyor.

Kaynarca açısından zor ama çok öğretici bir sürecin yaşandığını söylemek de yanlış olmayacaktır.