Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden başka Oktay Kaynarca yeni projeler müjdesi verdi!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden başka Oktay Kaynarca yeni projeler müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni bir dizide hem de yapımcısı olduğu bir projede yer alan ve sezonu da başarıyla tamamlayan Oktay Kaynarca, şimdilerde dinlenme sürecinin içinde bulunuyor.

Önemli oyuncuların bir araya geldiği, hikayesi ile güçlü bir dram projesi olarak öne çıkan Ben Bu Cihana Sığmazam, iyi reytingler alarak ilk sezonunu iyi bir şekilde tamamladı.

Dizinin ikinci sezonda da izleyicileri ile buluşacak olması dizi hayranlarını memnun eden bir karar oldu. Oktay Kaynarca da yaz arasında dinlendikten sonra kış sezonu için yeniden kameralar karşısına geçeceğini söyledi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kendisini çok yorduğunu kabul eden ünlü oyuncu, yapımcılığı hiç de kolay bir iş olmadığını da anlatmış oldu.

Oktay Kaynarca, “Dinlenmeye çalışıyorum mümkün olduğu kadar. Çok yoğun bir seneydi, korkunç bir seneydi. Çok yoğundu yani, hakikaten çok yorulduk. Gelelim, dinlenelim, kafayı toplayalım ve geri dönelim diye enerji topluyoruz” açıklamasını yaptı.

Elinden geldiğince dinlenmeye çalıştığını ama yapımcı olarak sadece Ben Bu Cihana Sığmazam projesinin olmadığını, başka projeler için de ekiplerin hazırlıklar yaptığını anlatan Oktay Kaynarca, yeni sezonda da güzel şeylere imza atacaklarını söyledi.

Oktay Kaynarca, yeni sezon ile ilgili şunları söyledi: “Güzel şeyler olacak. Güzel bir sezona hazırlanıyoruz, yoğun bir sezon olacak yine. Başka projelerimiz var, o projelerle ilgili yoğunlaşmış durumdayız. Onlarla ilgili görüşmeler, toplantılar yapılıyor. Ekipler çalışıyor, onlarla biraz meseleyi yoluna koyup çekimlere başlarız.”