Ana sayfa Dizi Haberleri Yenilikleri ile meraklandıran Ben Bu Cihana Sığmazam ilk sezondan daha iyi bir hikaye vaat ediyor!

Yenilikleri ile meraklandıran Ben Bu Cihana Sığmazam ilk sezondan daha iyi bir hikaye vaat ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın artık tek başına yapımcı olarak yer aldığı ve başrolünde de bulunduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ikinci sezonunu bekleyen çok fazla izleyici bulunuyor.

Özel olarak Oktay Kaynarca hayranlığının da etkisi ile geçen sezon iyi bir süreç geçiren dizinin aksayan en önemli yönü hikayesiydi. Kadın karakterlerin daha önceki Oktay Kaynarca dizilerine nazaran daha fazla olması, biraz da oyuncunun bu noktadaki eski eleştirilerine verdiği bir yanıt olarak da anlaşılabilir.

Kadın oyuncuların projelerde az sayıda olmasından pek de memnun olmadığını daha önceki açıklamalarından bildiğimiz Oktay Kaynarca, yapımcı da kendisi olunca bu konuya özel önem vermişti. Ancak ikinci sezonda dizinin en önemli kadın oyuncularından olan Pelin Akil olmayacak. Senaryo gereği diziden çıkartıldığı anlaşılan Pelin Akil gibi yine bazı isimlerin de diziye devam etmeyeceği gelen bilgiler arasında.

Oktay Kaynarca ile Ebru Özkan ise yine başrolün yükünü sırtlayacak isimler olacak. Yeni sezona Karadeniz sahneleri ile başlayacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde köklü değişiklikler var. Ancak hikaye noktasında bu değişikliklerle ilgili detaylar net değil.

İkinci sezona çok hızlı bir giriş yapması beklenen dizinin yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan yapıyor. Dizi ekibi geçtiğimiz günlerde Karadeniz çekimleri öncesi bir araya gelerek prova yapmıştı.

İkinci sezonuna Karadeniz’de başlayacak hikâyenin ön hazırlığı da ekiple birlikte yapıldı. Saç, makyaj ve kostüm provalarının da tamamlandığı dizi için yeni sezon yine sürprizlerle dolu olacak.

Zülküf Yücel ve Zehra Yücel’in kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam’a bu sezon sürpriz isimlerin dahil olacağı da açıklandı ve izleyiciler yeni karakterleri merakla beklemeye başladı.