Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ikinci sezonda görsel bir şov sunacak!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ikinci sezonda görsel bir şov sunacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezon için hazırlaklarına devam edilen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yaşanan değişim herkesi şaşırtacak. Yeni dönemde daha da etkili bir hikaye ve görsel açıdan da izleyicileri tatmin edecek Karadeniz’in doğal güzellikleri büyük dikkat çekecek.

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan’ın başrolünde yer aldığı diziden Pelin Akil gibi bir başka başrol kadın oyuncusunun ayrılması herkesi şaşırtmıştı. Dizinin hikayesinde köklü bir değişikliği ifade eden bu durum, Pelin Akil’in isteği değildi ve senaryo gereği ünlü oyuncunun kadro dışında kaldığı ortaya çıktı.

Bu gelişme bile Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ikinci sezonda çok farklı bir noktaya doğru sürükleneceğini anlatmaya yetiyor. Ayrılıkların yaşandığı diziye yeni katılan karakterler de olacak.

Karadeniz bölgesinde halkın büyük sevgi gösterileri altında Oktay Kaynarca ve arkadaşları yoğun bir şekilde ikinci sezona hazırlanıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ikinci sezonda görsel bir şov sunacak! 7

Çoğu kadınlardan oluşan bölge halkının sabahın erken saatlerinden itibaren çekimlerin yapıldığı sette toplanması ve oyuncuları büyük ilgi göstermesi artık setin sıradan durumlarından birisi oldu.

Getirilen ikramları geri çevirmeyen set ekibi Karadeniz’in eşsiz doğasının keyfini de yaşadıkları bir sürecin içinde bulunuyor.

Atmaca kuşu, Karadeniz’in eşsiz manzaralı yaylası ve altta duyulan tulum sesiyle tüyleri diken diken eden ikinci sezon fragmanı da sosyal medyada dizi hayranlarını çok etkiledi. Oktay Kaynarca’nın her dizisini takip etmekle bilinen özel hayran kitlesinin de projenin yeni sezonunu heyecanla beklediğini söylemek gerekiyor.

Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Zülküf Yücel ve Zehra Yücel’in kaleme alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümleriyle yeni sezonda atv’de.