Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini baştan aşağıya değiştiriyor!

Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini baştan aşağıya değiştiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca’nın ortaklık kurduğu Onur Tan ve Seyfi Şahin ile yolları ayırmasının ardından Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti de merak konusu olmuştu. Birçok izleyici dizinin devamı konusunda merakla beklerken, perde arkasında önemli gelişmeler yaşandığına yönelik bilgiler geliyor.

Her şeyden önce dizi daha yapım aşamasındayken “Sezonun lokomotifi olacak bir dizi” diyerek büyük bir iddia ortaya koyan Oktay Kaynarca, tam olarak bunu gerçekleştirememişti. Dizi iyi bir başlangıç yaşamış olsa da ilerleyen dönemde reytinglerin düşmesi ve hikayeye yönelik eleştirilerin artması projeyi orta sıralardaki bir dizi haline dönüştürmüştü.

Yeni sezonda ise Oktay Kaynarca’nın kendi imzasını atarak diziyi bambaşka bir noktaya taşıması bekleniyor. KYN Yapım Production isimli şirketi bulunan ünlü oyuncu, yeni sezonda tüm işleri bu şirket üzerinden yürütecek. Ben Bu Cihana Sığmazam ismi devam edecek ama içeriği ve oyuncu kadrosunda büyük bir değişim yaşanacak.

Pelin Akil gibi önemli bir başrol oyuncusunun projeden ayrılması izleyicileri üzmüştü. Ancak Oktay Kaynarca’nın ikinci sezonda diziye çok sayıda ünlü isim katarak, hikayenin de zaman atlaması ile değişerek yepyeni bir dönemi başlatması bekleniyor.

Ebru Özkan, Ragıp Savaş, Ali Seçkiner Alıcı gibi deneyimli isimler dizide olmaya devam edecek. Ancak Pelin Uluksar gibi bazı isimlerin de diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca’nın hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu noktasında önemli çalışmalar yaptırdığı öğrenilirken, Ben Bu Cihana Sığmazam projesinin yeni dönemde çok daha iddialı bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkacağı anlaşılıyor.

Dizinin aksiyon dolu hikayesinin zaman atlaması sonrasında çok farklı süreçleri beraberinde getirmesinin ikinci sezonda izleyicileri ekrana çekeceğine yönelik önemli bir beklenti olduğunu, ünlü isimlerin de diziye katılması ile heyecanlı bir dönemin başlayacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.