Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da büyük ayrılık Yargı dizisine yaradı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da büyük ayrılık Yargı dizisine yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinden ayrıldı. Dizide Tufan karakterini canlandıran oyuncu, yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan Yargı isimli diziye geçiş yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 3 sezon yer alan Hüseyin Avni Danyal, 90’dan fazla bölümde Tufan karakterine hayat verdi. Başarılı performansı ile dikkatleri çeken usta oyuncu, şimdi de yeni rolü ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Hüseyin Avni Danyal, Gökçeada’daki yazlığında tv100 ekibini konuk etti. Oyuncu, 2012 yılında bir ziyaret sırasında eşiyle birlikte adayı beğendiklerini ve Trabzon’daki mahallesine çok benzediği için de bir yazlık satın aldığını anlattı.

İstanbul’da işi olmadığı zamanlarda Gökçeada’daki evine gittiğini anlatan Hüseyin Avni Danyal, burada güzel anılar biriktirdiğini söyledi. Pandemi nedeniyle tiyatro sahnelerinin kapalı olması ünlü oyuncuyu olumsuz etkiledi. Danyal, tiyatro sahnesini çok özlediğini ve Aralık ayı gibi sahnelere çıkabileceğini belirtti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük ayrılık Yargı dizisine yaradı! 7

“İnsanın asıl kendi mesleğini yapamaması çok acı verici bir şey” ifadesini kullanan ünlü oyuncu, tiyatro yapamadığı zaman kendisini hasta hissettiğini söyledi.

Koronavirüs de geçiren oyuncu, 2020 yılının Nisan ayı gibi hastalığa yakalandığını ama hafif atlattığını açıkladı. Aşılarını da olduğunu anlatan Danyal, uzun soluklu dizileri ile hatırlanıyor.

26 yıl boyunca Devlet Tiyatroları’nda görev alan Hüseyin Avni Danyal, oyun sayısının azlığına dikkat çekti. Tiyatroda da uzun soluklu oyunlarla yer aldığını anlatan Danyal, şimdi yeni bir heyecan yaşıyor.

Yargı dizisi ile anlaşan oyuncu yeni bir rolle ekrana gelecek. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Yargı, bir hukuk dizisi olarak öne çıkacak.

Hüseyin Avni Danyal ise, Kaan Urgancıoğlu’nun canlandıracağı karakterin babası olarak Yargı dizisinde yerini alacak.