Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Aksum, Ramo’dan sonra açıldı üst üste projelerde yer aldı!

İlker Aksum, Ramo’dan sonra açıldı üst üste projelerde yer aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlker Aksum, son yılların aranılan tecrübeli oyuncularından birisi.. Ramo isimli dizide canlandırdığı Hasan karakteri ile geçen sezon ekranda yer alan oyuncu, son dönemde üst üste yeni proje anlaşmaları yaptı.

Ramo dizisinin finalinden sonra UFO isimli bir sinema filmini Adana’da çeken hatta bu şehre gidişinde kaza da geçiren oyuncu, sonrasında da dinlenmeden başka setlerde yer aldı.

Demirkadın Neslican isimli sinema filminde yer alan İlker Aksum, ayrıca Tuba Ünsal ile romantik komedi filmi yaptıklarını belirtti. Bir alışveriş merkezinde kuzeni ile görüntülenen oyuncu, TRT’nin dijital kanalı için hazırlanan Mevlana dizisinde yer alacağını da duyurdu.

İlker Aksum, tatile çıkamadığını ayrıca hayatın da çok pahalı olduğunu söyledi. Oyuncu, “İstanbul’un ne kadar pahalı olduğunun farkında mısınız, hayat pahalanmış durumda. Yazlıklarda da pahalanma durumunun normal olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. Oyuncu yaz mekanlarının pahalılığını 2 yıldır pandemi nedeniyle işletmelerin yaşadığı büyük kayıplar nedeniyle normal olarak gördüğünü ifade etti.

Emine Ün’ün kendisinin çok eski arkadaşı olduğunu belirten İlker Aksum, bir ilişki yaşadıkları iddiasını da yalanlamış oldu. Emine Ün’ün 22 yıllık arkadaşı olduğunu belirten oyuncu, haklarında çıkan dedikodulara hiç aldırış etmediğini belirtti.