Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için beklenen müjde Hafsanur Sancaktutan’dan geldi!

Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için beklenen müjde Hafsanur Sancaktutan’dan geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu büyük bir ilgi gören Fox TV’nin Son Yaz dizisinin yeni dönemi için izleyiciler bir hayli heyecanlı… Dizinin ilk sezonunda Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit’in ayrılığı herkesi derinden üzdü. Yeni sezon için ise ilk müjdeyi Hafsanur Sancaktutan verdi.

21. bölümü ile birlikte sezon finali yapan diziden ayrılanlar arasında Şebnem Dönmez, Emre Karayel ve Erdem Şanlı da bulunuyor… Ancak dizinin kadrosuna önemli isimler de katıldı. Bu oyuncular arasında Birce Akalay’dan özellikle bahsetmek gerekiyor. Sare karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu hikayede Canan’ın eksikliğini doldurmaya çalışacak.

Diziye katılanlar arasında Arka Sokaklar’dan ayrılan Onur Bay ile, Akıncı dizisini bırakan Yılmaz Bayraktar da bulunuyor. Menajerimi Ara dizisinde iyi bir çıkış yapan Yaprak Medine de Son Yaz dizisinin kadrosunda yer alan yeni isimlerden birisi oldu.

İlk sezon İzmir’de geçen dizinin ikinci sezonu için ekip İstanbul’da bir araya gelecek. Dizinin yeni sezonundan ilk müjdeyi ise Hafsanur Sancaktutan verdi. Yönetmen Semih Bağcı ile fotoğrafını yayınlayan oyuncu, ikinci sezon senaryosunu okurken görünüyor.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda beklenen müjde Hafsanur Sancaktutan'dan geldi! 5

İlk sezonda çok başarılı bir performans sergileyen Sancaktutan’ın kısalan dalgalı saçları hemen dikkat çekti. Yeni sezonda oyuncunun imajı bu şeklide mi olacak herkes merak etti. Oyuncu, “Yeni sezon mu? En güzelinden gelsin bakalım” mesajını yazdı.

Okuma provaları başlayan dizinin çekimlerinin de çok kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor.

Yağmur ve Akgün karakterlerini ilk sezonda çok beğenen dizi hayranları, yeni dönem için de heyecanla bekliyor.Hikayenin bir hayli değişim geçireceği daha önceden ortaya çıkmıştı. 3 yıl kadar zaman atlaması yaşanacak. Yağmur ile Akgün karakterlerinin arasına Cemre karakteri girecek.

Sancaktar ailesinin kızı olarak hikayeye katılan Cemre karakteri Akgün’e yanaşacak ve Yağmur ile aralarında ciddi sorunlar yaşanması bekleniyor. Dizinin ikinci sezonunda hikayenin mafya tarafı da bir hayli güçlenecek.

Hafsanur Sancaktutan’ın instagram paylaşımı dizinin ikinci sezonu için her şeyin hazır olduğunu anlatması bakımından önemli.Okuma provaları da yapıldığına göre çekimler için artık geriye sayım başlamış demektir.