Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da isyana neden olan görüntü!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da isyana neden olan görüntü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 183.bölümü dün akşam yayınlandı. Dizide önemli gelişmeler yaşandı. Son haftalarda 3 yeni transfer ile kadrosunu güçlendirmesiyle konuşulan dizinin hikayesinde dikkat çeken düzenlemeler var.

ABD’ye çalışan kontrgerilla olarak diziye katılan Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran, hikayede önemli bir yere sahip olacak. Ayrıca bir diğer transferin ise Mazhar Alican Uğur olduğu da ortaya çıkmıştı. Dizinin yeni karakterlerle birlikte değişen hikayesinde Alparslan Çakırbeyli’nin başına gelenler de izleyicilerin heyecanını artırdı.

Yunus Emre Yıldırımer’in canlandırdığı karakterin vurulması derinden üzmüştü. Yeni bölümde yaşayıp yaşamayacağı merak ediliyordu. Alparslan, 183. bölümde gözlerini açtı. Hastane öylece yatıyor ve hiç bir şey hissetmiyor ve kıpırdayamıyor.

İşte bu durumu eleştiri konusu yapan dizi hayranları sosyal medyada Alparslan’ın felç kalması durumunu kabullenmeyeceklerini ifade ediyor.

Birçok dizi hayranı, “Alparslan çabuk iyileş, alınacak intikamlar var” diye yorum bırakıyor. Senaristlere de göndermede bulunan EDHO hayranları, “Ey senarist Alparslan babaya bu yapılır mı, resmen bel altından vurdunuz” diye serzenişte bulundu.

atv’nin fenomen dizisinde ayrıca Hızır Çakırbeyli’nin tutuklanması da bir başka şoke eden konu oldu. Hızır’ın narkotikten gözaltına aldırılması da ayrı bir konu başlığı olarak önümüzdeki bölümlerde bir hayli konuşulacaktır. 6 sezondur uyuşturucu karşıtı olan Hızır’ın düştüğü bu durum izleyicileri da rahatsız etti ama hikayede de heyecan iyice yükseltildi.