Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da kriz bitti, işler yoluna girdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da kriz bitti, işler yoluna girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstikrarlı görüntüsü ile son yılların en başarılı yapımlarından birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonu öncesi yaşanan bazı sorunlar nedeniyle kriz çıktığı iddiası medyada yer aldı.

Oktay Kaynarca, yaptığı açıklamada ay sonunda sete çıkacaklarını ve yedinci sezon hikayesini kendisinin de bilmediğini ama çok merak ettiğini söylemişti. Dizinin ekibi ile atv kanal yönetimi arasında sorunlar olduğu konusu da bir süredir basında yer almaya devam ediyor.

Ancak diziden sevindirici bir haber geldi. Artık krizin sona erdiği ve ekibin çekimler için hazırlandığı ortaya çıktı. Ay sonunda dizi ekibi yedinci sezon için sete çıkarak çekimler yapacak. Raci Şaşmaz ve ekibinin yola atv ile devam etme kararını da gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Krizin çözülmesi ve ay sonunda ekibin de bir araya gelecek olması dizi hayranları adına çok olumlu bir gelişme oldu. Yedinci sezonda Uğur Yücel ve son olarak da Levent Ülgen ile anlaşma yapılması ise, dizinin çok daha iyi bir şekilde ekrana döneceğini anlatıyor.