Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üzen ayrılık ve büyük müjde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üzen ayrılık ve büyük müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 5 sezondur atv ekranında devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3 Mart akşamı ekranda yer alamadı. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadele nedeniyle EDHO’nun 159. yeni bölümü gelecek haftaya kaldı.

Ancak dizinin yeni bölümü öncesinde gelen bir haber var ki, izleyicileri çok kızdıracak. Dizinin sevilen isimlerinden Mustafa Üstündağ’ın yapımdan ayrılacağı ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu, yeni bölümde karakteri Boran’ın ölmesi ile yapıma veda edecek.

Daha önce sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyiciler senaristlerden böyle bir hata yapmamalarını istemiş ve “Boran’ı öldürmeyin yoksa diziyi izlemeyiz” gibi sert söylemlerde bulunmuşlardı.

Onur Tan’ın yönetmenliğini yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki bu ayrılık izleyicilerde şoke etkesi yapacak. Bir başka ayrılığında bir kadın oyuncudan geleceği yönünde kulis bilgileri de bulunuyor.

EDHO’nun 6.sezonda da ekranda yer alması kararı da alındı. Bu gelişme de dizinin hayranlarını bir hayli mutlu edecektir.