Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’da yönetmenlerden torpilli!

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’da yönetmenlerden torpilli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, 71. bölümde Nadir karakterini öldürüp tüm servetini de avuçlarının içine aldı. Bunu da Nadir ile evlenerek yaptı. Hem de kimsenin ruhu bile duymadan…

Nadir’in ölümünün ardından cenazesinde herkese eşini merak ederken Nesrin Cavadzade, siyahlar içinde, başında şapka ve alımlı bir şekilde cenazeye geldi ki, herkesi şaşırttı. Hem Nadir’in eşi olarak ortaya çıktı hem de cenazede kendi zehirlediği Nadir’in ardından timsah gözyaşları döktü.

İşte bu sahne dün akşamın en çok konuşulan anlarından birisiydi. Nesrin Cavadzade’de cenazedeki halini instagram hesabından paylaştı.

“Bütün ikonik sahnelerim için yönetmenlerime teşekkür ederim” notuyla Neslihan Yeşilyurt ve Fehmi Öztürk’e göndermede bulunan Nesrin Cavadzade, aslında bir gerçeği de gözler önüne seriyordu.

Oyuncu, ikonik sahnelerle ne kadar göz önüne çıkartıldığı ve kıskanılarak bakılan birisi konumuna getirildiğini anlatıyordu. Hem tehlikeli hem de kıskanılan birisi olmak da böyle bir şey…

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma'da yönetmenlerden torpilli! 7