Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı, TRT’nin iddialı dizisiyle anlaşma yolunda!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı, TRT’nin iddialı dizisiyle anlaşma yolunda!

tarafından ker_def

atv ekranlarında 6. sezonu devam etmekte olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde üst üste önemli ayrılıklar yaşandı. Sağlık sorunları nedeniyle Sabina Toziya, ardından Ebru karakterine hayat veren Dilşad Şimşek, Ceylan olarak izlediğimiz Sanem Çelik derken bu ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

Önceki hafta dizide ölen Tipi karakteri izleyicileri yüreklerini yakmıştı. Savaş Özdemir’in başarıyla hayat verdiği karakterin hikayeden gidişine hayranları çok içerledi. Ancak Özdemir, kendi isteği ile ayrıldı. Çünkü çok yorulmuştu ve bu durumu da açıklayarak kafalardaki soru işaretlerini giderdi.

EDHO’daki Tipi karakteri sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Savaş Özdemir, aslında Devlet Tiyatrosu oyuncusu. Şimdilerde yeni bir dizi anlaşması yapmak üzere. Oyuncunun TRT’nin iddialı yeni dizisi Mevlana’da rol alması bekleniyor.

Dizi için görüşmeler yaptığı ortaya çıkan oyuncu, başrollerden birisini canlandıracak. Ancak oyuncunun henüz rol üzerine düşündüğü ve kararını vermediği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Konya’da çekimleri yapılacak olan Mevlana dizisi büyük bir prodüksiyon ile hayata geçirilecek.