Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Pembe’si Zeynep Kankonde, ekrana yeni dizisiyle dönüyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Pembe’si Zeynep Kankonde, ekrana yeni dizisiyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin final yapmaya hazırlanan dizisi Kuzey Yıldızı Aşk’ta Pembe karakterine hayat veren Zeynep Kankonde, diziden ani ayrılışı ile herkesi şaşırtmıştı. Dizinin en sevilen karakterlerinden birisini oynayan Kankonde’nin ani gidişi sonrası, yeniden dönme ihtimali konuşulmuştu.

Kızının rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’a dönmek durumunda kalan ve yapımcı ile konuşarak ayrılan Zeynep Kankonde, bir daha Kuzey Yıldızı dizisine dönmedi! Dizi de zaten final yapmak üzere.

Kankonde daha sonra instagram paylaşımlarında saçını kısa kestirip rengini de değiştirince, Pembe karakterine tamamen veda ettiği de anlaşılmıştı. Oyuncunun yeni bir projede isminin geçmesiyle birlikte hayranları da mutlu oldu.

Zeynep Kankonde, Fox TV’de yayınlanacak olan bir romantik komedi dizisiyle ekrana dönüyor! Güney Kore yapımı Canning Single Lady isimli dizinin yerli uyarlamasında rol alacak. Henüz dizinin Türkçe ismi belli değil.

Başrolde Burcu Özberk, Burak Yörük ve İlhan Şen rol alıyor. Dizinin yönetmenliğini Umut Kırca üstlenmekte.

İki anne karakterini canlandıracak olan usta isimler Günay Karacaoğlu ve Zeynep Kankonde, hikayenin iki güçlü ismi olarak dizide yer alacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Pembe'si Zeynep Kankonde, ekrana yeni dizisiyle dönüyor! 7

Yaz ekranında neşeli ve aşk dolu anların yaşanacağı yeni dizinin hazırlıklarına devam ediliyor. Sevda Baş, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç gibi isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor..