Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı, Yargı dizisinin ekibine katıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı, Yargı dizisinin ekibine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tufan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal, kısa sürede kendisine yeni bir dizi buldu. Canlandırdığı karakterler ile uzun yıllardır ekranda yer alan oyuncu, ustalıkla sergilediği karakterleri adeta üzerine bir elbise gibi giymesi ile biliniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinden altıncı sezonda birçok izim ayrıldı. Sabina Toziya’nın sağlık sorunları nedeniyle veda ettiği hikayeden ayrılan isimler arasında Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Ali İpin, Ali Sürmeli, Pelin Akil, Savaş Özdemir gibi Hüseyin Avni Danyal da ayrılmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre; Yargı isimli yeni dizinin kadrosuna katılan Danyal, yeni sezonda yine ekranda çok etkileyici bir yapım ile hayanlarının karşısında yer alacak. Sema Ergenekon’un Adliye’de yaptığı gözlemlere dayanarak oluşturduğu hukuki çatışmaları yansıtan yeni dizinin başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu yer alıyor.

Diziye üst üste önemli isimler de transfer ediliyor. Bu isimlerden birisi de Uğur Aslan oldu.. Yeni sezonun etkileyici yapımlarından olan Yargı, Ay Yapım imzası taşıyan bir iş. Savcı Ilgaz ve avukat Ceylin arasında yaşanacaklar da yeni sezonda Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz hayranlarını ekran başına toplayacaktır.