Ana sayfa Dizi Haberleri Eğer gerçekleşirse bomba olacak Teşkilat dizisine transfer gelişmesi!

Eğer gerçekleşirse bomba olacak Teşkilat dizisine transfer gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisi döneminde canlandırdığı Memati karakteri ile hem gönülleri kazanan hem de geniş bir hayran kitlesi elde eden Gürkan Uygun, yapımdan ayrılarak kendisine yeni bir yol çizmek istediğinde, üzerine yapışan bu rolden nasıl kurtulacağı merak edilmişti.

Ünlü oyuncu bunu başarmakla kalmadı, birçok farklı yapımda bambaşka rollere çok başarılı bir şekilde hayat verdi. Belki Memati karakteri unutulmadı ama birçok farklı rolü de akılda kalıcı oldu. En son TRT1 ekranında Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde izlediğimiz oyuncuya yeni bir teklif var…

Eğer gerçekleşirse bomba olacak Teşkilat dizisine transfer gelişmesi! 7

TRT1 ekranlarında ilk sezonu çok başarılı geçen Teşkilat isimli dizi için Gürkan Uygun ile görüşme yapıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisinde yer alan bu iddia gerçekleşir ise bomba bir transfer gelişmesi olacak.

Teşkilat ilk sezonu başarılı bir şekilde geçtikten sonra ekranda milyonları etkiledi. Şimdi de ikinci sezon için yine güçlü bir hikaye ve yeni yeni karakterlerin de yer alacağı bazı yenilikler yapılıyor.

Gürkan Uygun, Hasan Sabbah karakteri ile geçtiğimiz sezon yer aldığı TRT1 ekranına belki de yeni sezonda bambaşka bir karakter ile dönecek.

Ancak henüz bu konuda netleşmiş bir durum yok. Ortada bir teklif var ve ünlü oyuncunun da yakın zaman içinde karar vermesi bekleniyor.

Farklı teklifler alan Gürkan Uygun, yeni sezonda ekranda olmak istiyor ama hangi projeyi kabul edeceği hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Hakan Kırvavaç’ın yönetmen koltuğundan kalktığı ve yerine Son Yaz’ı yöneten Barış Arlıer’in oturacağı Teşkilat dizisine en son katılan isim Hakan Boyav olmuştu.