Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Kuruluş Osman’a transfer!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Kuruluş Osman’a transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV dizisi Kuruluş Osman üçüncü sezonuna hazırlanıyor. Bozdağ Film tarafından çekilen ve bu sezon birçok usta oyuncunun kadrosuna katıldığı diziye genç bir oyuncu daha dahil oldu.

Türkiye’de reyting rekorları kıran, yurt dışında da milyonlarca hayranı bulunan Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezon için gün sayıyor. Dizinin 65. bölümü çok yakında ATV ekranında olacak.

Başrolünde Burak Özçivit’in olduğu Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna genç bir oyuncu katıldı. 22 yaşındaki oyuncu Can Bartu Arslan, önümüzdeki Sezon Kuruluş Osman dizisinde rol alacak.

Dizi dünyasına Es Es isimli diziyle adım atan Can Bartu Arslan, Köstebekgiller, Annem Uyurken, Galip Derviş ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli’nin oğlu Ömer’i canlandıran genç oyuncu en son Fox TV’de yayınlanan ancak yayın hayatı kısa süren Öğretmen dizisinde ekrana çıktı.

Can Bartu Arslan’ın Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosuna katıldığını, dizinin yapım şirketi Bozdağ Film duyurdu. Bozdağ Film’in Twitter hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

“Kuruluş Osman’da yeni bir isim daha! Kuruluş Osman kadrosuna katılan Can Bartu Arslan’a Bozdağ Film Ailesi olarak hoş geldiniz diyoruz. #KuruluşOsman yeni sezonuyla yakında ATV’de”

Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan, yakında yeni hikayesi ve oyuncu kadrosuyla ATV ekranlarında çarşamba akşamları seyircisiyle buluşacak olan dizinin üçüncü sezonunda hikayeye katılan isimler şöyle:

“Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen ve Ali Karaağaç…”