Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’yi bir araya getiren Yalancı’nın afişi eleştirildi ancak yanıtı çok hızlı geldi!

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’yi bir araya getiren Yalancı’nın afişi eleştirildi ancak yanıtı çok hızlı geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Yalancı, 17 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Hem yapım şirketi hem de oyuncularda heyecan doruğa ulaşmış durumda. Yeni dizinin ilk fragmanının ardından dün de afişi yayınlandı. Afişi, kopya olduğu gerekçesiyle eleştirildi ancak yanıt çok hızlı bir şekilde geldi.

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer alacağı Yalancı dizisi sıra dışı ve etkileyici konusuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanan Yalancı’da ayrıca Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yalancı dizisinin geçen hafta ilk fragmanı yayınlanmış, izleyiciler arasında büyük heyecan yaratmıştı. Yeni dizinin dün de afişi sosyal medyada paylaşıldı. Ancak afiş bazı kişiler tarafından dizinin orijinali olan Liar’ın afişiyle birebir aynı olmakla eleştirildi.

Bir izleyici eleştirisini şöyle dile getirdi: “Tamam Liar uyarlaması dizi yapıyorsunuz da afişte de bari yaratıcı olsaydınız be!”

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'yi bir araya getiren Yalancı'nın afişi eleştirildi ancak yanıtı çok hızlı geldi! 8

Ancak bu eleştiriye çok hızlı yanıt geldi. Yanıtı veren kişi, Yalancı dizisinin formatını Türkiye’ye uyarlayan şirket Hece Medya’nın kurucu ortağı Ceren Ergenekon oldu. Ergenekon yanıtında şöyle dedi:

“Uyarlama dizilerin afişi özellikle orjinaline yakın üretilir. Uluslararası satış yapılırken format başarılı bir format ise bu benzerlik satışta işinize yazar. Alternatif afişler üretilse dahi genellikle aynı afişler kullanılır. Bu yaratıcılıktan ziyade satış ile alakalı.”

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'yi bir araya getiren Yalancı'nın afişi eleştirildi ancak yanıtı çok hızlı geldi! 9

Dolayısıyla şirket afişi birebir yapmak zorunla olduklarını dile getirdi ve durumu böylece açıklamış oldu.

17 Eylül Cuma akşamı saat 20:00’de Show TV’de ilk bölümü yayınlanacak olan Yalancı’nın konusu şöyle olacak:

Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir’in (Salih Bademci) masum bir akşam yemeği büyük bir kabusa dönüşecektir. Birlikte geçirdikleri geceye dair gerçekleri ise yalnızca ikisi bilmektedir. Kimin ‘yalancı’ olduğu şimdilik büyük bir sır…