Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Oktay Kaynarca herkesi şaşırtan bir karar aldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Oktay Kaynarca herkesi şaşırtan bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcısı ile yayıncı atv arasındaki krizde tarafsız kalan ve açıklamaları ile kimseyi kırmamaya özen gösteren Oktay Kaynarca, artık bu projenin geride kaldığını da ilan eden ilk kişi olmuştu.

Sosyal medya hesabından diziye veda mesajı yayınlayarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın artık yayınlanmayacağı imasını ilk yapan isim de usta aktördü… Oktay Kaynarca’nın atv’nin yeni bir dizisinde başrolde yer alacağı bilgileri de doğrulandı.

Oyuncu, yeni bir proje hazırlığı olduğunu söyledi ama detay vermedi. Gelen bilgiler yönetmen Onur Tan ile Oktay Kaynarca, gelecek sezon için atv’ye bir dizi hazırlığına başladı.

Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz krizinin ardından aldığı önemli bir karar da detaylar arasında bulunuyor. Bugüne kadar hep oyuncu olarak gördüğümüz Oktay Kaynarca, yeni atv dizisinin yapımcıları arasında da yerini alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Oktay Kaynarca, acılı bir kadın ile sert bir adamın hikayesinin anlatıldığı dizide hem başrolde yer alacak hem de yapımcı olarak da sorumluluk üstlenecek.

Yönetmen Onur Tan’ın proje için senaryo ekibiyle çalışmalarını sürdürüyor. Oktay Kaynarca ile Onur Tan, bir başka dijital dizi projesi için de ortaklaşa hareket etme kararı aldı.

Bu gelişmeler ile birlikte usta oyuncunun son dönemde bir çok ismin yaptığı gibi yapımcı tarafına da geçmesi önemli bir gelişme olarak dikkatleri çekiyor.