Ana sayfa Dizi Haberleri Your Honor uyarlaması Hakim dizisiyle ilgili bir iddia doğru değil!

Your Honor uyarlaması Hakim dizisiyle ilgili bir iddia doğru değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Your Honor dizisinin uyarlaması için hazırlıklar devam ediyor. Hakim ismi ile atv’de yayınlanacak olan proje hakkında çeşitli iddialar da gündeme geliyor.

Bu iddialar arasındaki birisi de Oktay Kaynarca’nın bu projede yer alabileceğine yönelik bilgiler idi… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bitmesinin ardından Oktay Kaynarca’nın atv için bir dizide başrolde yer alacağı bilgisi gelmişti.

Bu projenin de Hakim dizisi olabileceğine yönelik bazı değerlendirmeler vardı. Fakat bunun doğru olmadığı ortaya çıktı. İsrail televizyon dizisi Kvodo’dan uyarlanan Your Honor, yayınlandığı dönemde Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük bir ilgi gördü.

Your Honer uyarlaması Hakim dizisiyle ilgili bir iddia doğru değil! 4

Limon Film’in Türkiye yayın haklarını satın aldığı Your Honor ile ilgili önemli hazırlıklar yapılıyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı diziyi Soner Caner ile Erkan Tunç yönetecek. atv’de yayınlanacak dizinin Oktay Kaynarca’nın yeni projesiyle bir ilgisi de yok. Ayrıca daha önce Haluk Bilginer’in adı da proje için geçmişti. Ancak usta oyuncu Baba isimli yeni Show TV dizisiyle anlaştı. Bunun nedeninin ise Hakim dizisindeki gecikme olduğu iddiaları var.

Your Honer uyarlaması Hakim dizisiyle ilgili bir iddia doğru değil! 5

Oktay Kaynarca ile yönetmen Onur Tan, atv için çok farklı bir dizi projesi hazırlıyor. Acılı bir kadın ile sert karakterli bir erkeğin hikayesinin anlatılacağı yeni dizi için çalışmalar devam ediyor. Oktay Kaynarca da projenin en geç Eylül ayında ekranda olacağını söyleyerek hayranlarına yeniden dizilere döneceğinin mesajını verdi.

Onur Tan ile Oktay Kaynarca’nın birlikte hareket etmesi önemli bir detay. Bir başka detay ise Oktay Kaynarca’nın bu yeni dizisinde sadece başrolde yer almayacağı, aynı zamanda yapımcı olarak da sorumluluk üstleneceği ortaya çıktı.