Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Alparslan’ı Yunus Emre Yıldırımer yeni dizisini buldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Alparslan’ı Yunus Emre Yıldırımer yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yedinci sezona başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi yayıncı ile yapımcı arasındaki sorunların ortasında kaldı. Anlaşmazlık sonrasında da dizi iptal edildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bitmesinin ardından da oyuncular farklı projelerle anlaşmalara başladı. Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer yine bir atv dizisinde karar kıldı.

Koliba Film tarafından hazırlıklarına başlanan Okul Yolunda isimli dizinin oyuncu kadrosunda Yunus Emre Yıldırımer’in de olduğu ortaya çıktı. Yine bir atv dizisini tercih ederek kanal ile bir sorunu olmadığını gösteren oyuncu, yeni rolüyle hayranları tarafından çok merak ediliyor.

2006 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz ünlü oyuncu; Hatırla Sevgili ile başladığı dizi kariyerinde Fatih Harbiye dizisindeki Şinasi karakteri ile ilgi görmüştü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile büyük popülerlik elde eden Yunus Emre Yıldırımer hem kendini geliştirdi hem de geniş bir hayran kitlesi kazandı. Oyuncunun bu dizide elde ettiği büyük çıkış da kariyeri açısından çok önemli bir dönem olarak kayıtlara geçti.

Ocak ayında başlayacak olan Okul Yolunda dizisinin yönetmenliğini Sadullah Celen yapacak. Dizinin hikayesini ise Filiz Alpgezmen yazıyor.