Ana sayfa Dizi Arşivi Okul Yolunda isimli atv dizisinin hikayesi ne, kimler rol alacak?

Okul Yolunda isimli atv dizisinin hikayesi ne, kimler rol alacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koliba Film tarafından Okul Yolunda isimli dizi için titiz bir çalışma yürütülüyor. Yaz döneminde Kazara Aşk isimli romantik komedi dizisini yapan Koliba Film, şimdi ise bir dram projesi üzerinde çalışıyor.

Yönetmenliğini Sadullah Celen’in yapacağı dizinin oyuncu kadrosu için de titiz bir çalışma yürütülüyor. Hikayesini Filiz Alpgezmen’in yazmakta olduğu Okul Yolunda, kadına şiddet ve çocuk gelin konularını öne çıkartacak konusuyla büyük dikkat çekecek.

Son yılların kanayan yarası olan kadına şiddet konusunda farkındalık yaratması beklenen dizinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilecek.

Okul Yolunda isimli atv dizisinin hikayesi ne, kimler rol alacak? 7

Dizi için anlaşma sağlanan oyuncuların sayısı dörde yükseldi. Fatih Al ile Nihal Büyükağaç ilk anlaşma yapılan isimler olarak ortaya çıkmıştı.

Kadro daha da genişledi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli fenomen yapımda Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer de ekibe katıldı.

Ayrıca geçen sezon final yapan TRT1’in Benim Adım Melek dizisinde Kadriye karakterini canlandıran Hande Kaptan ile anlaşma yapıldığı da ortaya çıktı.

Çekimlerine Ocak ayı içinde başlanacak olan yeni atv dizisi heyecanla bekleniyor.