Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bitmesi Güldür Güldür Show’u bile etkiledi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bitmesi Güldür Güldür Show’u bile etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show’a sezon arasında yeni bir ünlü katıldı! Bu oyuncuyu dizi hayranları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan tanıyor… Mine karakterini canlandıran Gözde Okur, Show TV’nin sevilen eğlence programına katıldı.

İlk kez 2013 yılında başlayan Güldür Güldür Show eğlencenin da ekrandaki adreslerinden birisi olarak biliniyor. Ali Sunal’ın yönetimindeki programa sezon başında Toygan Avanoğlu katılmıştı. Kuzey Yıldızı dizisinde Sefer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde eden Toygan Avanoğlu’nun ardından bu sefer de Gözde Okur programın yeni ünlü ismi oldu.

Atv ile yapımcı arasında yaşanan krizin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonu yayınlanmadı ve proje iptal oldu… Bu durumun ardından da hikayede yer alan birçok oyuncu yeni anlaşmalar yaptı ve projelerde görünmeye başladı. Gözde Okur da 2 yıl boyunca yer aldığı dizinin bitmesinin ardından yeni projeler için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Bu teklifler arasında Güldür Güldür Show’u kabul eden Gözde Okur,  yeniden ekrana Show TV’deki eğlence programı ile dönüş yapacak. 2002 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Gözde Okur, Zengin Kız Fakir Oğlan isimli proje ile geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Rüyam karakterini canlandıran oyuncu, bu dizide birlikte rol aldığı Mahir İpek ile de Güldür Güldür Show’da yeniden bir araya geldi.

1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen Gözde Okur, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümünü tamamladı. En Son Babalar Duyar isimli dizi ile setlerde görmeye başladığımız oyuncu, 2021 yılının Şubat ayında kendisi gibi oyunculuk yapan gençlik aşkı da olan Agah Murat Sezen ile evlenmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bitmesi Güldür Güldür Show'u bile etkiledi! 7