Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalnız Kurt dizisinde heyecan doruğa çıktı, yayın tarihi belli oldu!

Yalnız Kurt dizisinde heyecan doruğa çıktı, yayın tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalnız Kurt isimli atv dizisinin bir süredir yayınlanan fragmanları büyük ilgi çekti… Yapımcılığını Osman Sınav’ın yaptığı bir proje olması nedeniyle de hem Deli Yürek hem de Kurtlar Vadisi hayranları bu projeye dikkat kesildi…

Osman Sınav’ın son yıllara damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz dizisini de sayarsak, üç projenin de Türk dizi tarihine çok önemli izler bıraktığını görebilirsiniz. Osman Sınav şimdi yine iz bırakacak bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan olayların yansımalarının izleyicilerle buluşturulacağı yeni dizi, karanlıkta kalmış birçok olayın iç yüzüne de farklı bir bakış açısı getirme iddiasını taşıyor. Cihan Ünal’ın etkileyici sesiyle hazırlanan fragmanlar ile milyonlarca meraklı izleyici oluştu.

Yalnız Kurt dizisinde heyecan doruğa çıktı, yayın tarihi belli oldu! 7

Hasan Denizyaran’ın erkek başrol olarak yer alacağı dizide kadın başrol olarak ise Hekimoğlu dizisiyle öne çıkan Damla Colbay’ı izleyeceksiniz.

atv’nin ne zaman yayınlanacağı merak edilen dizisi için beklenen açıklamayı yaptığını da belirtelim. Yalnız Kurt isimli yeni dizi Cuma akşamları izleyicilerle buluşacak. 28 Ocak Cuma günü saat 20.00’da Yalnız Kurt’un ilk bölümü yayınlanacak.

Cihan Ünal yine hikayenin etkili bir ismi olurken, Murat Han ve Polat Bilgin de kadronun ağır isimleri arasında bulunuyor.

Yönetmen koltuğunda oturan Çağatay Tosun, geçen sezon Ramo dizisindeki büyük aksiyon başarısıyla göz doldurdu. Yönetmen seçiminin aksiyonu bol bir dizinin gelmekte olduğunu anlattığını da söyleyebiliriz.

Murat Koca ve Ali Alper Erze’nin hikayesini yazdığı dizinin derin güçler ve dış mihraklarla ilgili aksiyon dolu bir dizi olması bekleniyor.