Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam’da bir anda olumsuz hava değişti!

Aşk Mantık İntikam’da bir anda olumsuz hava değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık Intikam dizisinden iki karakter ayrıldı ve hikayedeki olumsuz hava bir anda değiştirildi… Dizinin senaristleri artık Çağla ve Çınar karakterlerinin hikayede yerinin olmadığına karar verdi. Melisa Döngel ile Burak Yörük ikilisi bir anda diziden gönderildi ve hikaye bambaşka bir noktaya doğru ilerlemeye başladı.

Burcu Özberk ile İlhan Şen hayranlarının memnun olacağı yeni düzende Ozan ve Esra karakterlerinin birliktelikleri ve yeniden aşka tutunmaları izleyenlerin de en büyük talebiydi. Yapılan bu düzenlemenin bir anda gerçekleşmesi ise dizi hayranlarının pek de umursadığı bir şey değil. Aşk Mantık İntikam’ın 29. yeni bölümünde bu büyük değişimin ilklerini çok net bir şekilde göreceksiniz.

Aşk Mantık İntikam'da bir anda olumsuz hava değişti! 7

Diziye üç yeni oyuncu daha katıldı. Elçin Atamgüç, Sebahat Kumaş ve Erdem Şanlı hikayede etkili olmaya başlayacak. Elçin Atamgüç’ü Rüya’nın annesi olarak hikayede izleyeceksiniz.

Mahalleden çok yakın arkadaş olan Rüya ve Barış karakterlerinin gelişi ile birlikte Ozan ve Esra’nın hayatında da bazı değişiklikler olacak. Özellikle Rüya karakterinin Ozan için planları Esra’yı yine delirtecektir.

29. yeni bölümde Esra ve Ozan evlenmişlerdir. Aynı evde yaşayıp Atlas’a ve ailelerine mutlu bir çiftmiş gibi davranmaktadırlar. Atlas Ozan’a hala baba dememektedir. Ozan ise olanlardan dolayı Esra’yı affedememiştir. Şirketin zor bir duruma düşmesi ikilinin tekrar sorunlarla beraber uğraşmasına neden olurken Esra ister istemez Ozan’dan etkilenmeye başlar.

Diğer yandan Ozan’la ilgili gizli bir ajandası olan Rüya, Ozan ve Esra’nın hayatına yavaş yavaş sızma planları yapmaktadır. Bu konuda ikilinin iyi niyetinden yararlanan Rüya planlarında başarılı olabilecek midir?