Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın çok değiştiğini gösteren işaretler!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın çok değiştiğini gösteren işaretler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz büyük bir değişim geçiriyor. Dizinin ilk 6 sezondaki başarılı performansın ardından yeni sezon için önemli hazırlıklar yapıldı.

Senaristler yeni bir hikaye üzerinde çalıştı ve uzun süren bu çabaların ardından da ortaya çok farklı bir hikaye kurgusu çıktı. Dizinin yedinci sezonunun çok farklı olması bekleniyor. Diziye sadece yardımcı oyuncu noktasında değil, başrol olarak da yeni isimler katıldı.

Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizide artık Uğur Yücel ile Levent Ülgen gibi iki usta oyuncu da bulunuyor. Başrolleri artan dizide yeni oyuncuların ağırlığı da bir hayli fazla olacak.

Dizinin yedinci sezonu öncesinde gelen işaretler çok farklı bir dönemin başladığına haber veriyor. Geçen sezon yaşanan ayrılıkların ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncu kadrosuna yeni ismiler katılarak adeta kadro baştan aşağıya yenilenmiş bir görüntü çiziyor.

199 bölüm yayınlaann 6 sezonun ardından, yeni sezonda her şeyin değiştiğine şahit olacaksınız. Daha güçlü bir hikaye ve daha etkili oyuncu kadrosu ile atv dizisi fenomen bir yapım olduğunu bir kez daha kanıtlayacak.

Nurseli İdiz, Eren Vurdem, Burcu Binici, Ragıp Savaş, Osman Soykut, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Tardu Flordun, Hazım Körmükçü ve Alara Turan diziye katılan isimler arasında bulunuyor.

Bu kadar etkili isimlerin bir araya gelmesi atv dizisinin çok iyi bir sezon geçireceğine yönelik önemli bir işaret oldu…

Çekimlerinin başlaması beklenen dizinin Ekim sonunda 200. bölümü ile muhteşem bir sezon başlangıcı yapması bekleniyor.