Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Rıdvan’ı Ali İpin, yeni Fox TV dizisine katıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Rıdvan’ı Ali İpin, yeni Fox TV dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1955 doğumlu usta oyuncu Ali İpin, yeni sezonda yine televizyon ekranında olmaya devam edecek. Bugüne kadar birçok dizide birbirinden farklı rollerle izlediğimiz oyuncu, hukuk temalı Ayrılık isimli yeni Fox TV dizisinin kadrosuna katıldı.

Kurtlar Vadisi dizisinde Kirve karakteri ile akıllardan çıkmayan Ali İpin, Aliye dizisinden Hatırla Gönül’e birçok rolde yer aldı. Cennet’in Gözyaşları dizisindeki Rıza Soyer karakteri ile de bilinen oyuncu, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Rıdvan karakterine hayat vermişti. Oyuncu bu sezon ayrıca Seni Çok Bekledim dizisinde Rıza karakterini de canlandırdı.

Cuma günü sete çıkacak olan Ayrılık dizisindeki yeni gelişmeyi gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Ali İpin, 3 kız kardeşin hayatını anlatan hikayede, kızların 30 yıl sonra ortaya çıkan babaları olarak ekranda yerini alacak. Ali İpin, uzun yıllardır yer aldığı televizyon dizilerinde yine boy göstermeye devam edecek.

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece üç kız kardeş karakterlerini canlandıracak. Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Fırat Altunmeşe ile Erdal Küçükkömürcü de Ayrılık dizisinin kadrosunda yerini aldı.

Yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından olan Ayrılık, 2018 yılında BBC One’da yayınlanan İngiliz hukuk dizisi olarak dikkatleri çeken The Split’in yerli uyarlamasıdır.