Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç arşivini açtı, içinden bakın neler çıktı?

Esra Bilgiç arşivini açtı, içinden bakın neler çıktı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç, şu sıralar Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisindeki Sibel karakteri ile yine övgüleri toplayan başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Esra Bilgiç’i televizyon izleyicisi ilk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde görmüş ve tanımıştı.

Oyunculuğu kadar duru güzelliği ile de dikkatleri çeken Esra Bilgiç, daha sonra Bir Umut Yeter dizisinde de rol almış ve dizinin ömrü kısa sürünce Londra’ya oyunculuk eğitimi almaya gitmişti.

1992 Ankara doğumlu olan oyuncu 2017 yılında evlendiği Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’den 2019 yılında boşanmıştı. Şu sıralar Ramo dizisiyle dikkatleri çeken oyuncu, sosyal medyayı çok etkin kullanmasa da hayranlarını mutlu eden paylaşımlar da yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde Alem dergisinin yeni sayısında kapak olan oyuncu, zarafeti ile herkesin beğenisini kazanan fotoğraflarla da dikkatleri çekmişti.

Esra Bilgiç arşivini açtı, içinden bakın neler çıktı? 11

Bu kez oyuncu, Viyana ve Polonya’da arkadaşlarıyla sokaklarda doyasıya eğlendiği anlardan bir video paylaştı.

Sokaklarda scooter ile dolaşan oyuncunun keyfi görülmeye değer…

Esra Bilgiç arşivini açtı, içinden bakın neler çıktı? 12

Arkadaşlarıyla birlikte gittiği tatilden paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri çeken oyuncunun keyifli anlarından bazı kareleri aşağıda görebilirsiniz…

Bu arada fotoğraflara 2020 yılını da not düşen oyuncunun pandemi döneminde mi gittiği anlaşılamadı! Zira yüzünde maske görünmeyen Esra Bilgiç gibi sokaktaki insanlarda da maske yok!

Covid 19 salgını henüz yayılmadan gittiği düşünülüyor paylaşımına bakarak…

Esra Bilgiç arşivini açtı, içinden bakın neler çıktı? 13

Esra Bilgiç arşivini açtı, içinden bakın neler çıktı? 14

Esra Bilgiç arşivini açtı, içinden bakın neler çıktı? 15