Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, sürpriz bir programda güldürmeye geliyor!

Aslı Enver, sürpriz bir programda güldürmeye geliyor!

tarafından zk zk

Ekranlara son olarak Star TV’de yayınlanan Babil dizisi ile gelen ünlü oyuncu Aslı Enver, yeni dijital platform Exxen’de yayınlanacak olan bir programa konuk oluyor. Oyuncu, hayranlarına bu güzel sürprizi instagram sayfasından paylaştı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’de yayına başlayan Tolga Çelik’in programı Tolgshow Filtresiz’in yeni konuğu Aslı Enver. Eğlenceli skeçlerin yer alacağı programda Enver’in yer alacağı bölüm de büyük ilgiyle izlenecek komik sahnelerle dolu.

Yeni yılda yayın hayatına başlayan Exxen platformunda birçok dizi ve program yer alıyor. Platformun en çok izlenen yapımlarından biri olan Tolgshow Filtresiz, bu hafta da yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sevilen komedi programın bu haftaki konuğu belli oldu.

Aslı Enver, sürpriz bir programda güldürmeye geliyor! 8

25 Film tarafından hazırlanan ve Tolga Çevik’in eğlenceli skeçleriyle izleyicileri kahkahalara boğduğu programın ilk bölüm konuğu İbrahim Büyükak olmuştu.

Programın yarın yayınlanacak yeni bölümüne ünlü oyuncu Aslı Enver konuk oluyor. Aslı Enver’li Tolgshow Filtresiz’in 2.bölümü bugün Exxen platformunda yayında olacak.

Aslı Enver, instagram story sayfasından da programın fragmanını paylaşarak güzel bir sürpriz yaptı izleyicilerine…

Aslı Enver, sürpriz bir programda güldürmeye geliyor! 9