Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç hayranları bu haber ile adeta bayram yapıyor!

Esra Bilgiç hayranları bu haber ile adeta bayram yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinin final yapmasının ardından Esra Bilgiç hayranları hangi teklifi kabul edeceğini merakla bekliyor. Oyuncuya birçok teklif geldiği biliniyor ve bu tekliflerden birisi de Süslü Korkuluk dizisinden gitti.

Alina Boz’un hikayeden ayrılma kararının ardından yeni bir kadın başrol oyuncusu arandı ve Esra Bilgiç’e de teklif götürüldü. Oyuncu hikayeyi beğendi ve OGM Pictures’in teklifini kabul etti.. Son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından olan Esra Bilgiç, yeni dizisinde Esvet karakterine hayat verecek. Çağatay Ulusoy ile partner olması, Esra Bilgiç’in hayranlarında büyük bir sevinç yaşattı.

Çağatay Ulusoy’un Alina Boz ile partner olmak istediği yolunda bazı iddialar vardı ama genç oyuncunun projeden ayrılmasının ardından Esra Bilgiç en çok arzu edilen isim olmuştu. Yapılan teklife olumlu bakan ve sözleşmeyi imzaladığı belirtilen oyuncunun yakında sete çıkacak olan dizide yer alması kariyeri açısından da önemli bir adım oldu.

Olgun Şimşek’in ardından Salih Bademci’nin de dizinin kadrosuna katılması ile birlikte Süslü Korkuluk yeni dönemin en etkili dizileri arasında gösteriliyor.

Uzun süredir konuşulan ve yaşanan krizlerle de hep gündem olan Süslü Korkuluk dizisinin yüksek bütçesi nedeniyle tv8’in projeden vazgeçtiği ortaya çıkmıştı.

Bölüm başına 2 milyon TL ödemeyi başka bir televizyon kanalı da kabul etmeyince, dizi için Netflix ile anlaşma yapıldı.