Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, Hukuk kariyerinde ilerliyor! Bilgiç, ünlü bir hukukçunun konuk olduğu etkinlikte sunucu olacak!

Esra Bilgiç, Hukuk kariyerinde ilerliyor! Bilgiç, ünlü bir hukukçunun konuk olduğu etkinlikte sunucu olacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç, ilk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun olarak ekranlara gelmişti. Ardından Bir Umut Yeter, Ramo ve daha sonra da Kanunsuz Topraklar dizisinde rol almıştı.

Oyunculuk kariyerine 2014’te başlayan Ankaralı oyuncu, aynı zamanda öğrenimini sürdürme kararıyla Hukuk Fakültesi’ni de bırakmadı. Dizileri devam ederken okuluna çok vakit ayıramayan Esra Bilgiç, bu yıl mezun olacağı Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki derslerine ağırlık verdi.

Bir süredir ekranda olmayan oyuncu, harıl harıl derslerine, sınavlarına çalıştığını, zaman zaman yaptığı paylaşımlarla göstermekteydi. Oyuncunun, Disney Plus için çekilecek olan ve başrolünde Aras Bulut İynemli’nin rol aldığı, Atatürk’ü dizide oynayacağı biliniyor. Çekimleri henüz başlamayan diziden önce Esra Bilgiç de okuluna yoğunlaşmış durumda.

Esra Bilgiç, Hukuk kariyerinde ilerliyor! Bilgiç, ünlü bir hukukçunun konuk olduğu etkinlikte sunucu olacak! 7

Bilgiç, son yaptığı bir instagram paylaşımında, ünlü hukukçu Ersan Şen’in konuk olarak katılacağı “Ceza hukukuna dair” isimli bir etkinlikte sunuculuk yapacağını duyurdu. 2 Kasım’da yapılacak olan etkinlikte ünlü oyuncu bu kez sahneye sunucu olarak çıkıyor…

Hayranları onu oyuncu olarak ekranda görmek için can atıyor. Ancak henüz Esra Bilgiç’in ekrana döneceği bir diziyle anlaşması yok! Dijital platformu tercih ederek bu sezon derslerine ağırlık vermeyi planladığı tahmin ediliyor oyuncunun…