Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingi bırak, sosyal medyaya bak! Tuzak dizisi, Duy Beni’yi tahtından etti!

Reytingi bırak, sosyal medyaya bak! Tuzak dizisi, Duy Beni’yi tahtından etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – tv8’in yeni dizisi Tuzak, uzun zamandır hazırlıkları devam eden ve merakla beklenen bir diziydi. Akın Akınözü ile ilk olarak anılmaya başlanmıştı. Dizinin kadın başrol oyuncusu Bensu Soral ise çok sonra açıklandı. Aynı zamanda usta oyuncu Talat Bulut’un da dizide yer alacak olması, Tuzak’ı daha iddialı hale getirdi.

Rıza Kocaoğlu gibi rol aldığı her projede öne çıkan bir başka isim ile birlikte Naz Göktan ve İlayda Çevik’in de diziye dahil olmasıyla Tuzak’a olan ilgi de yükseldi. Ancak geçtiğimiz hafta 19 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan Tuzak dizisi, beklenmeyen şekilde düşük reytingler aldı!

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği ve Fabrika Yapım ile Acun Medya ortaklığında hazırlanan Tuzak, hüsrana uğratan bir başlangıca imza attı! Herkesin umutlarını ikinci bölüme bağladığı Tuzak’ın ilk bölüm reytingleri düşük gelmesine karşılık, sosyal medyadaki atağı ise görülmeye değer!

Adba.tv tarafından yapılan 17-23 Ekim tarihlerini kapsayan ölçümlemede Tuzak dizisinin, uzun zamandır ekranda olan pek çok diziyi fena halde ezerek ilk sıraya yükseldiği görülüyor! Bu da demek oluyor ki sosyal medya desteğini güçlü bir şekilde arkasına almayı başarmış durumda!

Reytingi bırak, sosyal medyaya bak! Tuzak dizisi, Duy Beni'yi tahtından etti! 8

Tam 130 bin 500 paylaşıma konu olan Tuzak dizisi, haftalardır birinciliği kaptırmayan Duy Beni dizisine bile iki kat fark atmış durumda! Yine bir başka gençlik dizisi olan Tozluyaka’nın da tahtını sarstı!

Ekranın reytingleri açısından büyük dikkat çeken dizisi Yalı Çapkını 4. sırada yer alırken, yine bir başka iddialı yapım Yargı da 5. sırada! Bu diziyi Gelsin Hayat Bildiği Gibi izlerken, 7. sırada Emanet, 8. sırada yine yeni başlayan Hayat Bugün, 9. sırada Bir Peri Masalı ve 10. sırada da Gecenin Ucunda var.

Reytingi bırak, sosyal medyaya bak! Tuzak dizisi, Duy Beni'yi tahtından etti! 9

Hepsi de ekranda varlık gösteren bu dizilere karşılık, Tuzak dizisi, daha ilk bölümüyle tüm bu dizileri geçerek, daha da önemlisi aylardır tahtı bırakmayan Duy Beni dizisini sarsarak ilk sıraya oturdu! Sosyal medya rüzgarını arkasına almayı başaran Tuzak dizisinin bakalım gelecek hafta karnesi nasıl olacak?