Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, Ramo eleştirisine ilk kez yanıt verdi!

Esra Bilgiç, Ramo eleştirisine ilk kez yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç’in Ramo dizisi daha tam bitmeden Kanunsuz Topraklar dizi ile anlaştığı yönünde iddialar vardı. Oyuncuya bu nedenle de Ramo hayranlarından bazı tepkiler gelmişti.

Show TV’nin Ramo dizisini yayından kaldırma kararının hemen ardından Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar’da rol alacağının ortaya çıkması bir tesadüf müydü? İşte bu sorunun yanıtını ünlü oyuncu ilk kez açıkladı.

Murat Yıldırım ile Ramo’da başrolde yer alan oyuncu, bu iddiaların doğru olmadığını belirtti. Oyuncu, Kanunsuz Topraklar’ın yeni çıkan bir proje olmadığını ve başlamasından 1 yıl önce proje için kendisi ile görüşmeler yapıldığını anlattı.

Esra Bilgiç, süreci şu şekilde anlattı: “Ramo dizisi bitmişti, 1 ay dinlendim sonra hemen bu iş için hazırlanmaya başladım. 13 bölüm senaryomuz hazırdı. Senaryoyu okudum, bir anda kendimi işin içinde buldum. Faruk Teber her zaman yanımdaydı, büyük destekti bana. 1939’ları okudum, bir şeyler izledim, kostümlere çalıştım. Ekip ile iç içeydik, birlikteydi. O yüzden bir an işin içinde buldum kendimi.”

Bir iş bitmeden başka bir proje ile görüşmediği vurgusunu yapan genç oyuncu, eleştiriler sorulunca şu şekilde yanıt verdi: “Bir iş bitmeden başka bir proje ile görüşmem. Bu iş için başlama tarihinden 1 sene önce görüştüm. Bu iş zaten birkaç senedir var. Senaryosu dünden bugüne yazılmış bir iş değil. İşin içinde olmamı Faruk bey (Turgut) çok istedi. Ramo bitti, bu iş denk geldi. Çok mutluyum bu işin içinde olduğuma.”